HYPER

Få en VM-automat i dit datacenter

Hyperconverged systemer fra HPE løfter dit datacenter til næste niveau
Med introduktionen af HC380 gør HPE det meget nemmere at konsolidere datacentret og udnytte fordelene ved hyperconverged teknologi. For HC380 integrerer server, storage, netværk og virtualiseringsværktøjer under ét og giver dig mulighed for at administrere det hele via HPE OneView.

Rul VM’er ud med bare fem klik!
Med HC380 kan praktisk taget enhver finde ud af at oprette og udrulle VM’er med cloudhastighed. Efter bare fem klik er din virtuelle maskine klar til brug, og det bliver dermed en leg at prioritere og provisionere, så it-ressourcerne udnyttes optimalt. Du får – bogstavelig talt – en VM-automat i dit datacenter.

Hvor langt er I med it-hyperconvergens? Svar & Vind!
Svar på nogle enkle spørgsmål og fortæl os hvor langt du er med VM og hyperconverged, så deltager du i Datacons lodtrækning om din egen tyggegummiautomat og bio-billetter.

Svar & Book


Derfor skal du overveje HPE HC380

Hurtig udrulning af VM'ere

  • Rul VM'er ud med bare 5 klik!
  • Ægte plug'n'play - installér og konfigurér på kun 15 min.
  • Brug generalister i stedet for specialister
  • Få VM'ere op at køre på under 1 minut

Gør IT helt enkelt

  • Opdatér firmware og drivere med 3 klik!
  • Stopper VM-sprawl, da VM'er administreres med få klik
  • HPE CH380 giver datamobilitet på tværs af systemer, lokationer og clouds

Reducér omkostningerne

  • Opnå mindre startomkostninger med 2-node opstart og linær skalering
  • 62% lavere omkostninger ved 'Disaster Recovery'1
  • Leveres inkl. kommende softwareopdateringer

 


Bliv endnu klogere hyperconvergence

550 it-professionelle har svaret

 

Læs undersøgelsen blandt 550 it-professionelle om hyperconverged infrastruktur i den moderne virksomhed. Hent erfaringer om udfordringer, VDI og fra cases.

Læs undersøgelsen

Udfordringer i datacentret

 

Gartner rapporten ser på den næste fase af hyperconverged infrastruktur og skitserer de vigtigste overvejelser, der vil drive hyperconvergence mod mainstream brug.

Læs rapporten

Så enkelt fungerer HPE HC380

 

Se hvor enkelt det er at bruge HPE HC380. Fra den bliver gjort klar, til de få klik det tager at oprette VM’ere samt implementere opdateringer. 

Se film


Fokus på it og forretning siden 1987

Datacon har i over 25 år specialiseret sig i at knytte it og forretning sammen for en bred vifte af kunder i danske erhvervsliv. Det er baggrunden for, at vi nu driver udviklingen fremad inden for konsolidering, virtualisering og automatisering i datacentret.


 1) Baseret på HPE interne test, 2015.

 

Brug 2 minutter, fortæl os om I er klar til et hyperconverged datacenter. Du kan vinde bio-billetter og din egen ”VM-automat”.

Vi giver dig en plan for hvordan I skaber et hyperconverged datacenter og sætter tal på gevinsterne. Fortæl os om jeres planer og book et møde, så kvitterer vi med 2 stk. bio-billetter til de hurtigste.


Send besked